Barion Pixel

Általánis szerződési feltételek

1. Az egyediposzterek.hu domain, weboldal és webshop tulajdonosa:
Név: Majki Andrea e.v. 
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Ősz utca 6. 2/2 
Adószám: 77991845-1-27 
Számlaszám: 11600006-00000000-83685013 (Erste bank)
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-94097/2016.  
Az Adatkezelési tájékoztató itt érhető el. 
2. Üzemeltetésért felelős:
Majki Andrea
E-mail: hello (kukac) egyediposzter.hu 
3. Tárhelyszolgáltató és elérési adatai:
Neve: WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.
Rövidített neve: WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
Székhelye: 1081 Budapest, Légszesz u. 4.
Cégbírósági bejegyzési száma: Cg.01-09-949386 Adószáma: 23023071-2-42
Bankszámlaszáma (CIB Bank Zrt.): 10700684-66030142-52000001
4. Alapvető rendelkezések:
4.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók. 
4.2. A jelen Szabályzat 2019. június 18. napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot.
4.3. A Felhasználók/Vásárlók a weboldal használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a Weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes. Amennyiben a Felhasználó/Vásárló nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a Weboldal tartalmának megtekintésére és rendelés leadására.
4.4. Tilos a Honlapon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül. 
5. Rendelés menete, adásvételi szerződés létrejötte:
5.1. A Vásárlók a Websopban lévő valamennyi termék közül választhatnak. A termékeket a "Kosárba rakom" gombbal virtuális kosarukba helyezhetik, és pontos adataik - különös tekintettel az email címre - megadásával együtt küldhetik el a rendelést.
5.2. Jelen szerződés feltételeit a Vásárló a megrendelés elküldésével elfogadja. A Vásárló a megrendelésről automatikus visszaigazoló emailt kap, amely a megrendelés rögzítésének, illetve technikai megérkezésének visszajelzésére szolgál.
5.3. Minden megrendelés végterméke egyedi grafikai terv, melyet a Webshop tulajdonosa kifejezetten a Vásárló kérésére/megrendelésére tervez meg.
5.4. A Webshopban feltüntetett árak minden esetben a fizetendő árak, amik az elektronikus számlán is szerepelni fognak, 0% ÁFÁ-t tartalmaznak. Az árak visszavonásig érvényesek.
5.5. A Webshopban feltüntetett termékképek és készlet-információk csak tájékoztató jellegűek, a valóságban attól eltérhetnek. A végleges tervet befolyásolja a Vásárló által megadott szavak és kifejezések karakterszáma. Továbbá ez a pont vonatkozik a színekre is, melyek esetében a digitális és a nyomtatott verzió között árnyalati eltérések lehetnek. 
5.6. A Webshopban található információk nem tekinthetőek hivatalos ajánlattételnek, kizárólagosan csak tájékoztatást szolgálnak. Lehetséges, és tartalmazhat technikai pontatlanságokat. Az Üzemeltető nem vállal garanciát a Webshop tartalmának semmilyen nemű pontatlanságáért és kifejezetten visszautasítja a felelősséget a honlapon esetlegesen megjelenő hiba vagy hiányosság miatt, ill. a Webshop  használatából adódó károk miatt. Az oldalon található képek nem minden esetben méretarányosak. Az esetleges szerkesztési hibákért az Üzemeltető felelősséget nem vállal. 
5.7. Amennyiben a Webshop tulajdonosa minden gondossága ellenére vagy egy esetleges rendszerhiba következtében hibás árat jelenít meg a termékek mellett - és ha az egyértelműen tévesen feltüntetett, mert például jelentősen eltér a megszokott, piaci ártól - akkor a Tulajdonos nem köteles a terméket azon az áron átadni. Ilyenkor a Tulajdonos elállhat a rendeléstől vagy felajánlhatja a termék valós áron történő elkészítését, amelynek ismeretében a Vásárló fenntarthatja vagy elállhat vásárlási szándékától.
6. Fizetés és szállítás
6.1. A termék vételárának kifizetése online, kártyás fizetéssel, a Barion rendszerén lehetséges. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
6.2. A rendelések a poszter kinézetével kapcsolatos egyeztetést követően, általában 3-7 munkanapon belül elkészülnek. A megrendelt poszterterv a Vásárló által megadott email címre kerül kiküldésre.
7. Jótállás
A Tulajdonos a Megrendelő saját képéből származó, digitális képekből készített nyomatok szín és egyéb minőségi paramétereire garanciát nem vállal. A Megrendelő által küldött digitális kép eredeti formájában, képmanipuláció nélkül kerül feldolgozásra/felhasználásra a tervezés során.
8. A vásárlástól való elállás joga
8.1. A Webshopban kizárólag a vásárló kérésére, illetve elképzelései alapján, és ezáltal kizárólag az ő számára értékkel bíró, egyedi termékek (posztertervek) rendelhetőek. Ezért a Webshopban rendelhető termékek esetében a Vásárlót a 17/1999. (II.5) Kormányrendelet szerint nem illeti meg elállási jog. 
8.2. Amennyiben kérdés merül fel az elállási jog gyakorlásával kapcsolatban, úgy további tájékoztatás az Üzemeltető email címére írva kérhető, vagy érdemes elolvasni az ide kapcsolódó rendelet szövegét, amely IDE kattintva érhető el.
9. A felelősség korlátozása
A Webshopban történő megrendelés feltételezi a megrendelő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátinak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai adottságokra és a felmerülő hibákra. A webshop üzemeltetője semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt körülményekért, tényekért, bármilyen okból is jelentkeznek, ill. következtek be: az Interneten küldött és/vagy fogadott, nem a szolgáltatótól származó bármilyen adat okozta problémákért; az Internetes hálózat bármilyen működési hibájáért, ami megakadályozza a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást bármilyen adatvesztésért; bármely, a folyamatban alkalmazott szoftver nem megfelelő működésének következményeiért; a szolgáltató hálózatban bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményeiért. Az Üzemeltető bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon található anyagokat vagy a bennük feltüntetett termékeket és árakat.
10. Szerzői jog
10.1. Az egyediposzterek.hu weblapon található minden szöveges, képi, hang és egyéb tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Ezeknek (a személyes felhasználást meghaladó mértékű) bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az Üzemeltető erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. Az itt részletezett feltételektől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat.
10.2. A Vásárló a Webshopban leadott rendeléssel elfogadja az ÁSZF-et és kijelenti, hogy jogosult a posztertervhez eletronikus úton eljuttatott digitális fotó/kép felhasználására. Az így kapott képekből az Üzemeltetőt semmilyen jogi és egyéb felelősség nem terheli.
10.3. Egyes, ingyenesen felhasználható grafikai elemek forrásai: pixabay.hu, freepik.com

Létrejött: 2019.06.18.
Módosult: 2021.07.01.